Foredrag og oplæg

Fra DR2 Debatten oktober 2022

Oplæg på Hald Ege Efterskole om ungdom, udvikling og normalitet

Priser

Oplæg/foredrag (ca 2 timer): 6.000 – 12.000 afhængigt af omfang og størrelse.

Fagligt halvdagskursus: kr. 9.000 + moms

Fagligt heldagskursus: kr. 12.500 + moms

*Projekt KUBA tilbyder nedsatte rater på alle ydelser til frivillig- og interesseorganisationer. Skriv en mail, så ser vi på mulighederne sammen.

Kontakt

kontakt@projektkuba.dk

Tlf. 22 54 54 95

Oplæg for Åben Dialog Fonden om sårbarhed i det ligeværdige møde med et psykisk lidende menneske

Det taler jeg om

Hvis et af emnerne herunder falder durk ned i jeres interesser, har jeg efterhånden også rigtig gode erfaringer med at sammensætte kursusdage eller workshops under samme temaer.

Afpsykiatrisering & rekontekstualisering

Det psykiatriske sprog omkring og den psykiatriske opfattelse af psykisk lidelse er meget bekymrende. Der er solid grund til at tro, at selv om psykiatrisering kan virke lettende, fordi man får svar, så ender både langtidsmedicinering og en sygeliggjort selvopfattelse med at handicappe det menneske, der egentlig søger hjælp. Derfor kan det være helende og fordrende at afpsykiatrisere ved at afvænne sig en sygeliggjort selvopfattelse, og i stedet vende sig mod meningsdannelse, værdier og samhørighed. Det kan du læse meget mere om på afpsykiatrisering.dk.

Forbundethed i det ligeværdige, terapeutiske møde med et andet menneske

Som psykolog og som forfatter arbejder jeg ud fra et humanistisk, ligeværdigt og medmenneskeligt perspektiv. Der kan ikke ske udvikling, hvis ikke vi er villige til at sætte os derned i mørket med den person, der lider. I foredrag og oplæg trækker jeg både på mine egne, på andres og på publikums erfaringer, når vi kobler viden om sindet og om mennesker til ægte, levede erfaringer. Det er for mig at se sådan, man oversætter viden til indsigt: Ved at kunne integrere den nye viden i ens måde at være menneske i verden på. 

Andre emner?

Hvis jeres arbejdsplads eller organisation står med unikke udfordringer eller målgrupper, men hvor afpsykiatrisering eller forbundethed kunne give mening at se nærmere på, så lad os tale sammen om mulighederne. Jeg tilstræber altid at tilpasse formidling til netop den organisation eller det team, jeg skal ud at bruge tid med.