Quickguide til Whereby

1) Klik på linket:

https://whereby.com/projektkuba/

2) Skriv dit navn
3) Tillad brug af webcam og mikrofon
4) Giv tilladelse
5) Klik på ” Bank på”
6) Vent til du bliver lukket ind i rummet 

Bonustrin 7) Evt. klik på “Fuldskærmsvisning” på mit skærmbillede i det virtuelle kontor, så du ikke kan se dig selv. Jeg maksimerer altid den anden persons billede, fordi jeg bliver distraheret af at kunne se mig selv.

Detaljeret guide

1) Klik på linket

https://whereby.com/projektkuba/

Du kommer nu ind i det virtuelle kontors venteværelse, hvor det første skærmbillede, der møder dig, er identisk med billedet i trin 2)

2) Skriv dit navn

3) Tillad brug af mikrofon og webcam

Du skal bede Whereby om at spørge dig om tilladelse til at bruge din mikrofon og dit kamera, som er nødvendige for at vi kan have en virtuel samtale.

4) Giv tilladelse

Der dukker nu en box op, som spørger om adgang til mikrofon og kamera (på computer dukker boxen op i øverste venstre hjørne)

5) Klik på “Bank på”

Når du har givet Whereby tilladelse, kan du se, om dit kamera og mikrofon fungerer, som det skal. Jeg (værten) kan endnu ikke se dig. Jeg kan først se dig, når du klikker på “Bank på”, som fortæller mig, at du gerne vil tilslutte dig.

6) Vent

Når du har “banket på” får jeg en notifikation om, at du er klar, og jeg lukker dig ind i det virtuelle kontor ved vores aftalte tidspunkt. 

7) Bonustrin: Skjul billedet af dig selv

Hvis du, ligesom jeg, foretrækker ikke at kunne se dig selv under samtalen, kan du klikke på de tre prikker øverst i skærmbilledet af mig. Der kan du klikke på “Fuldskærmsvisning”.