tilgang

Priser

Terapi…………….. 950 kr / session
– Lav takst*..
750 kr / session
Supervision… 950 kr / session

*Lav takst tilbydes ved nedsat indkomst. Kontakt for nærmere info.

KUBAs  tilgang på 2 min

Praktisk info

Adresse: 

Sønderbrogade 48
8700 Horsens

Der er 2 timers gratis parkering i gården ved siden af bygningen, så husk P-skive!

Kontakt

kontakt@projektkuba.dk

Tlf 22 54 54 95

Sønderbrogade 48
8700 Horsens

Praktiske informationer

Jeg har samlet en række praktiske informationer til nye klienter i et pdf-hæfte, som du kan finde her.

Tilgang til terapi

Nogle psykologer er meget metodeoptagede og følger manualer nøje. Jeg er mere interesseret i, hvem du er. Forskning i terapi fortæller os, at det ikke er metoden, der forudsiger om et terapiforløb er til gavn. Det er den terapeutiske relation mellem klient og terapeut, der er afgørende. Derfor er min vigtigste opgave at være på bølgelængde med dig, at støtte, udfordre og turde være med både dit mørke og din glæde.

Forstå mig ret; jeg har fagbøgerne stående på hylden, og jeg har læst alle dem, jeg har, og flere til. Faglighed og viden er nødvendigt. Men faglighed må ikke blive en hindring for at turde være med at andet menneskes smerte og alvor.

Jeg tror på fælles meningsdannelse. Din oplevelse af, hvem du er, hvad du har været igennem, dine ønsker, drømme og mål, det er præcis dét, terapi går ud på. Sammen bliver vi klogere på at lede dig i retning af dit bedste liv.  Og til den opgave har du mig som terapeutisk anker, sparringspartner og detektiv, der hjælper med at pusle brikkerne på plads. Livet skal være sjovt. Og nogle gange skal man igennem en masse lort for at kunne nå dertil. 

Jeg er ret god til at finde den vej.

Alt det bedste,
Jonas

Jonas Vennike Ditlevsen
Psykolog